Nieuwe dorpsvisie 2023 – 2027

We zijn trots op ons mooie dorp. Mooie oude boerderijen en monumentale bomen. Gelegen in een prachtig landschap, met natuur van onschatbare waarde. Maar ook een dorp waar gewoond en gewerkt wordt. Waar ondernemers gevestigd zijn en waar we samen leven. Dat vraagt om afstemming, om overeenstemming en leidt soms tot ontstemming. Juist daarom is het goed om een Dorpsvisie te hebben. Om met elkaar te weten wat we willen in ons dorp. De dorpsvisie is van ons allemaal!

Iedereen die mee heeft gewerkt aan het tot stand komen van de visie en de deelvisies, die idee├źn aan heeft gedragen, die kritisch heeft meegedacht, die mee heeft gewerkt aan het schrijven van deze visie, die de opmaak heeft verzorgd of op een andere manier heeft bijgedragen: Heel erg bedankt!
Samen hebben we iets moois gemaakt.

De Dorpsvisie is bij alle inwoners thuis bezorgd. In het boekje lees je de visie zelf, maar bijvoorbeeld ook hoe hij tot stand is gekomen. KLIK HIER om naar de Dorpsvisie pagina op Geesweb te gaan. Daar lees je de samenvatting en kun je het boekje ook digitaal bekijken