Turftaofel in de vakantie ‘digitaal’

De zomer is de beste tijd om je voor te bereiden op een comfortabel huis met een laag energieverbruik. Dat kan vragen oproepen waarbij wij je graag willen helpen. In de maanden juli en augustus is daarvoor de digitale Turftaofel beschikbaar. Eenvoudig te benaderen via mail of bel één van de leden van de themagroep Duurzaam Gees.

Bespaartas

Inmiddels hebben we veel bespaartassen uitgereikt. In deze duurzame papieren tas treft u actueel foldermateriaal aan én een slimme stekker van Homewizard. Met de app van Homewizard en deze stekker kunt u gemakkelijk op afstand het stroomverbruik van apparaten meten of een apparaat aan/uit te zetten. Door € 20,- te investeren kunt u de app via ons uitbreiden met een P1-meter, dan ziet u op de app uw verbruik van gas en elektriciteit.
“Is dat nu allemaal nodig?”, zult u zich mogelijk afvragen. “Nee, gebruik van de app van Homewizard is echt niet nodig om thuis energie te besparen maar het gekke is dat als je er éénmaal mee bezig bent wordt het wel steeds leuker. Deze app met toebehoren van maakt dat mogelijk!”.
Mocht u nog geen bespaartas hebben, stuur een mailtje en we brengen er één bij u thuis.

Turftaofel in september weer live

Vanaf zaterdag 21 september 10:30 uur kunt u ons weer aantreffen in het Pluspunt, tegelijk met het Repair Café.

Jan Arie van Berkum (06 29552009)
Roel Fleurke (06 44030499)
Hans Hornstra (06 20748453)