Verbeter je Huis

Op donderdagavond 27 juni heeft een ruim aantal geïnteresseerden zich georiënteerd op hun mogelijkheden om hun huis duurzamer te maken / te verbeteren.  Na korte presentaties van de aanwezige bedrijven en het Drents Energie Loket was er gelegenheid om, net zoals op de markt, bij de bedrijven langs te gaan, vragen te stellen en afspraken te maken. Dat heeft geleid tot een mooi aantal afspraken van inwoners uit Oosterhesselen, Gees en Zwinderen met de aanwezige bedrijven.
Zo zijn zij weer een stapje dichterbij bij hun doel gekomen ‘Comfortabel wonen in een duurzaam huis’.

Welke bedrijven waren aanwezig?

 • Drents Energie Loket    https://drentsenergieloket.nl/
  Voor al uw vragen over verbeteringen aan uw huis én uw vragen over beschikbare subsidies.
 • Bevo isolatie    https://drentsenergieloket.nl/
  Isoleren is vakwerk omdat er veel technieken mogelijk zijn maar uiteindelijk kan voor uw situatie er maar één de beste zijn. Praat eens met Bevo om u nader te oriënteren.
 • Intergas     https://www.intergas-verwarming.nl/
  We mogen er best trots op zijn dat in onze gemeente een zo (inter)nationaal sterk opererend bedrijf gevestigd is. Wellicht bent u er zelf medewerker of kent u iemand die er werkt. Op de site van Intergas leest u over de laatste ontwikkelingen richting minder gebruik van aardgas door hybride of all-electric warmtepompen.
 • Sterk installaties    https://sterkinstallaties.nl/
  Hoe snel de technische ontwikkelingen ook gaan, het moet allemaal nog wel in uw huis worden geïnstalleerd en het liefst natuurlijk ook deskundig. Sterk installaties uit Hoogeveen maakt zich hard door degelijkheid in het bedrijfsvaandel te dragen: u krijgt duidelijke afspraken over wat zij kunnen doen en ook wanneer.

Heb je vragen over deze avond of de komende activiteiten dit najaar (één avond over opslag en begin november is er een duurzame huizenroute), neem contact met ons op via mail duurzaamgees@geesweb.nl of bel één van ons.

Jan Arie van Berkum (06 29552009)
Roel Fleurke (06 44030499)
Hans Hornstra (06 20748453)
Rik Rolink (gemeente)