Edro Service Installatie

Edro-Service is al sinds 2004 een begrip in regio Gees en omstreken voor al uw installatie werkzaamheden en storingen. Onderhoud aan uw verwarming’s of warm watervoorziening, service abonnementen,  ketel vervanging, badkamer renovatie, installatie van sanitaire voorzieningen, elektra werkzaamheden in nieuwbouw of bestaande projecten. Daarnaast is Edro-Service exclusief leverancier van alle typen Remeha combi of Solo cv ketels.

Edro-Service heeft tevens een 24 – 7  dagen storingsdienst. Wij begrijpen dat storingen in huis altijd lastig zijn. Edro-Service streeft er dan ook altijd naar om storingen dezelfde dag nog te verhelpen ongeacht hoe laat de storing wordt gemeld. Wij zijn dus de storingsdienst van Gees, Dalen, Coevorden, Oosterhesselen, Meppen, Geesbrug en omstreken. Dus voor storingen in Zuid-Oost Drenthe neemt u contact op met Edro-Service.

Heeft u vragen of opmerkingen, mail of bel ons want wij staan u graag te woord. Daarnaast kenmerkt Edro-Service zich door de persoonlijke benadering. Edro-Service laat u dus absoluut niet in de kou staan bij cv storingen in de omgeving van Dalen, Coevorden, Geesbrug en omstreken.

De Brinkies 4
Gees
tel 0524 582251 of 06 483 508 67