Beelden in Gees herleeft met nieuwe eigenaren

Na een jaar van stilte en afwezigheid kondigen wij de overdracht aan van de prachtige beeldentuin en galerie Beelden in Gees.

Yvo van Marle die ruim tien jaar de bezielende kracht achter dit culturele juweel was, heeft om gezondheidsredenen begin dit jaar de
deuren moeten sluiten en is helaas niet langer in staat de tuin voort te zetten. We bedanken de inwoners van Gees en wijde omgeving, evenals alle kunstenaars en bezoekers van de tuin, voor hun steun en genegenheid gedurende deze periode van afwezigheid.

Yvo’s beeldentuin was niet alleen een mooie landschapstuin met prachtige kunst, maar ook een plaats waar kunstliefhebbers en kunstenaars samenkwamen voor exposities, concerten en ontmoetingen. De leegte die ontstond door de sluiting van de tuin, is door velen in de gemeenschap gevoeld.

Nieuwe eigenaren

Maar nu gaat Beelden in Gees een nieuw hoofdstuk in. Esther en Erik Dokter zijn de nieuwe eigenaren van de beeldentuin. Met ingang van december zullen zij het stokje overnemen en de activiteiten van Beelden in Gees voortzetten. Esther en Erik – beiden ervaren ondernemers met een passie voor kunst en cultuur – gaan de beeldentuin voortzetten en verder uitbouwen. Ze kijken ernaar uit om voorjaar 2024 de poorten weer te openen om oude vertrouwde en nieuwe bezoekers te verwelkomen in deze oase van creativiteit.


Namens Yvo, bedanken we alle vrienden, kunstliefhebbers en kunstenaars die Beelden in Gees tot een bijzondere plek hebben gemaakt. We wensen Esther en Erik alle succes toe in hun onderneming en hopen dat zij de beeldentuin met liefde en toewijding zullen voortzetten net zoals Yvo deed.

Met vriendelijke groet,
namens Yvo van Marle (foto hieronder) en familie
Cisca van Marle

Voor meer informatie over de nieuwe plannen, kijk op de website van de beeldentuin.

Yvo-van-Marle-beeldentuin