Brochure: Ontdek toeristisch Gees

De zomer staat voor de deur en de vakantiegasten stromen onze provincie weer binnen, reden om als dorp naar buiten toe zichtbaar te zijn, maar hoe? Gees is een parel in de regio en zeer de moeite waard om de vakantietijd door te brengen.

Deze gedachte ligt aan de grondslag van de brochure ‘Ontdek Toeristisch Gees’. Met ondersteuning vanuit het dorpsbudget werd het mogelijk om alle informatie en tips die ertoe doen voor de toerist in een handzaam en overzichtelijk boekje samen te brengen. Met een aantal mensen in de werkgroep is alle informatie verzameld en ontstond de, nu aan Plaatselijk Belang Gees gepresenteerde, brochure.

Het mooie dorp Gees met haar rietgedekte boerderijen heeft een rijke geschiedenis en heeft veel te bieden. Gees is een prachtig dorp met mooie dorpswandelroutes, en leuke winkels. Een aantal actieve uitjes o.a.: op de dinsdag in de maanden juli en augustus Koop Lokaal Gees waarop de lokale handel centraal staat verspreid door het dorp. Actief op pad, maak een huifkar- of trekker tocht, of ga op safari, het kan allemaal in Gees. Voor wie hier wat langer wil genieten zijn er B&B’s en is er een camping in het dorp. Ook zijn er veel wandel- en fietsroutes door de schitterende omgeving. Het buitenzwembad ‘bosbad in Zwinderen’ ligt op steenworp afstand. Veel info is ook op deze site te vinden.

De brochure ‘Ontdek Toeristisch Gees’ is verkrijgbaar bij de winkels in Gees en bij het Toeristisch Informatie Punt.

Op de foto de overhandiging van de brochure aan Plaatselijk Belang.