Bosbad Zwinderen op 2 juni open

Goed nieuws! Op dinsdag 2 juni opent Bosbad Zwinderen weer haar deuren. Het zwemseizoen ziet er, door alle coronamaatregelen wel anders uit dan eerdere jaren. Er wordt nu nog druk gewerkt aan de voorbereidingen. Wat in ieder geval al vaststaat is, dat er dit seizoen niet met abonnementen wordt gewerkt, maar met een ticketsysteem. Tickets moeten via internet te worden gereserveerd voor een bepaald tijdsblok en moeten vooraf te worden betaald. Op deze manier wordt voorkomen dat het (bij warm weer) té druk wordt in het zwembad.

Ander goed nieuws is dat de zwemlessen ook door gaan. Kanttekening daarbij is dat de A beginners groep eerst nog niet kan starten. Omdat de badjuffen alleen vanaf de kant les mogen geven (gelet op het houden van 1,5 meter afstand), zien ze op dit moment geen mogelijkheden deze groep les te geven. De beginners A-groep kan pas opgestart worden als de regels soepeler worden.

Net als voorgaande jaren vinden de zwemlessen plaats op woensdagmiddag tussen 17.00 uur en 19.00 uur en op zaterdagmorgen tussen 9.00 uur en 11.00 uur.

Op de website van Bosbad Zwinderen vind je meer informatie.