Herfstexpositie kunst én muziek bij Beelden in Gees

Hou je van kunst én muziek? Beelden in Gees combineert dat in haar herfstexpositie. Die is in de weekenden van 15 t/m 31 oktober en zeer de moeite waard om te bezoeken! Op de drie zaterdagen is er ’s middags live muziek. De tentoongestelde kunst is gebaseerd op deze muziek.

Je kunt de tentoonstelling bezoeken op vrijdag, zaterdag en zondag tussen 12.00 en 17.00 uur. Rond het muziekprogramma heeft kunstenares Fieke Hordijk een twintigtal beelden en wandobjecten gemaakt die allen zijn gebaseerd op muziek.

Zaterdagprogramma

Zaterdag 16 oktober
Op zaterdag 16 oktober om 15.00 uur spelen Eric Vloeimans (trompet) en Will Holshouser (accordeon) eigen composities. Fieke Hordijk heeft bij één daarvan een beeld gemaakt, V-Flow n.a.v. muziek van Eric Vloeimans.

Zaterdag 23 oktober
Op zaterdag 23 oktober om 15.00 uur speelt Ivo Janssen de Canto Ostinato op de vleugel, waarbij het volledige kunstwerk van de Canto voor het eerst te bezichtigen is.

Zaterdag 30 oktober
Op zaterdag 30 oktober om 15.00 uur speelt het Boogaleo Trio: Sax, Piano en Drums. Zij komen uit België en spelen een mix van Jazz, Latin, Bossa Nova, Tango en Bolero. Een belevenis!


QR-code

De herfstexpositie is vanaf 15 oktober drie weekenden te bezoeken. Van vrijdag t/m zondag van 12.00 tot 17.00 uur. Als er geen live muziek is, kun je met behulp van oortjes via een QR-code op je eigen telefoon bij elk beeld horen waarom het er zo uitziet.

Reserveren

De kaarten voor de concerten kun je reserveren via Beelden in Gees, bij Yvo van Marle,  via info@beeldeningees.nl of 0524-582141. De entreeprijs per concert is €25 per persoon. Bij de aankoop van alle 3 concerten tegelijk krijg €5,- korting per concert en bespaar je dus €15. Op de dagen dat er geen live muziek is (vrijdag en zondag), betaal je €5 per persoon.

www.beeldeningees.nl