Hildespeulers weer in De Zwerfkei

Toneelvereniging de Hildespeulers uit Gees en Zwinderen treedt op in Zalencentrum de Zwerfkei in Gees. Zij spelen op zaterdag 2 en zaterdag 16 november het stuk ’n Pittig wiefie.

Willem is uit het bejaardentehuis gevlucht. Als hij een woning bekijkt, komt hij Marie tegen. Zij wil niet meer bij haar dochter wonen. Willem en Marie besluiten beide de woning te nemen en bij elkaar te gaan wonen. Het samen wonen van de twee eigenwijze oudjes blijkt niet zo gemakkelijk als ze in eerste instantie dachten. Willem is nogal koppig en Marie een pittige tante die zich niet op haar kop laat zitten. Lucas, de zoon van Willem en Sientje de dochter van Marie, vinden het maar niks en hebben nogal wat bezwaren. Maar Willem en Marie houden voet bij stuk.

Met medewerkging van o.a. Gerard Hegen, Siny Vink, René Heuving, Richard Wolting, Jolanda Koops, Jan Tiems, Thea Otten, Albert Kregel, Dineke Koops, Bert Harskamp, Janny Klarus en Henk Klarus.

Zaterdag 2 november en zaterdag 16 november, aanvang 20.00 uur, Restaurant, Partycentrum De Zwerfkei in Gees.
Kaarten kosten €5,- per stuk. Voor kinderen in de basisschoolleeftijd zijn ze €3,- per stuk.

De kaarten zijn verkrijgbaar in de voorverkoop bij Jolanda Koops, Toldijk 13 Zwinderen, tel 0524-291699 of via dehildespeulers@gmail.com