Meld je nu aan; uiterlijk 1 april!

Half december 2018 stemde de gemeenteraad van Coevorden in met een financiële bijdrage aan de aanleg van glasvezel in de hele gemeente Coevorden, dus ook in Gees. Daarmee werd een belangrijke stap gezet naar de beschikbaarheid van glasvezel voor alle inwoners van Gees en de rest van de gemeente Coevorden. Voorwaarde om met de aanleg te beginnen is wel dat op 1 april 2019 minimaal 40% van de inwoners hebben getekend voor een abonnement. Een groot team van vrijwillige ambassadeurs gaat momenteel de dorpen in om persoonlijk voorlichting te geven. Op dit moment is het percentage 13,9% dus er moet nog wel wat gebeuren wil het allemaal doorgaan.

Heb je al besloten om mee te doen? Ga dan naar het aanbod op de site van Glasvezel Zuidenveld, kies een abonnement en meld je aan!

Twijfel je nog? Op de site van Glasvezel Zuidenveld vind je de meest gestelde vragen. Maar je kunt natuurlijk ook contact opnemen met één van de ambassadeurs voor een toelichting gericht op jouw persoonlijke situatie.

Kortom, onderneem actie en werk mee aan een toekomstbestendig en hoogwaardig glasvezelnetwerk waarop de hoogste internetsnelheden mogelijk zijn en waar we allemaal van de modernste diensten gebruik kunnen maken!

Meer informatie vind je op www.glasvezelzuidenveld.nl