Nieuws over woningen op terrein Klimop

Beste dorpsgenoten

Wij als CPO leden van de Klimop willen u graag wat meer vertellen over de voortgang van het project. We zijn nu ruim een jaar enthousiast bezig en sinds dit voorjaar officieel een vereniging. De vereniging is open en iedereen die geïnteresseerd is kan zich inschrijven. Wij zijn en blijven in gesprek met de gemeente en provincie en we zijn blij met hun enthousiasme. Extra hulp en advies krijgen we van een deskundig adviesbureau die ruime ervaring heeft met soortgelijke projecten.

We zijn opzoek gegaan naar een goede architect en onze keus is gevallen op een Drents architectenbureau die affiniteit en ervaring heeft met CPO projecten en met het bouwen in een landelijke omgeving. Dit bureau zal ons helpen met de kavelindeling, inrichting en ontwikkeling van de huizen. Ons doel is huizen te ontwikkelen die levensloop bestendig zijn, duurzaam, gasloos en heel belangrijk ook, passend zijn in een landelijke omgeving en in het bijzonder in Gees.

Wanneer u vragen heeft of geïnteresseerd bent kunt u contact opnemen met onze adviseur van Bijker Advies (pieter@bijkeradvies.nl) en daarnaast natuurlijk ook met de leden van de vereniging via het emailadres cpogeesklimop@gmail.com

Als we iets verder in het proces zijn en de eerste contouren van ons project vormen beginnen te krijgen, zullen we met meer informatie komen.

Met vriendelijke groet,

Vereniging CPO Klimop Gees

*Meer weten over hoe het project is ontstaan en wat een CPO is? Kijk dan op het bericht dat we eerder op geesweb publiceerden.