Woensdagavonden muziek in Gees

De komende woensdagen kun je genieten van muziek in de prachtige beeldentuin van Beelden in Gees.

Entree 12 euro (incl. kop koffie of thee). Voor seizoenkaarthouders 5 euro.
De tuin is open om 19.00 uur, de muziek begint om 19.30 uur.

Programma:

ONE REVOLUTION BAND
24-07-2019
De stijl van de band die bestaat uit ervaren en bevlogen reggae professionals is een mix van dancehall en roots reggae met tropische elementen uit het Caribisch gebied. Aboubacar heeft inmiddels zijn eigen moderne unieke stijl van reggaewortels en dancehall ontwikkeld. Frontman en zanger Aboubacar Soumah is een podiumbeest met ontembare energie en een fantastische stem.

THERESA Y TIMEN
31-07-2019
Theresa y Timen, een muzikaal duo dat onvervalste Spaanse flamencomuziek ten gehore brengt. Terwijl Theresa haar zuivere stem laat horen, wordt ze begeleid door prachtig gitaarspel van Timen. Ze brengen een gevarieerd programma van diverse flamencostijlen. Naast hun eigen interpretatie van populaire flamenconummers, laten ze je kennismaken met bijzondere stukken. Ze nodigen uit om te luisteren naar o.a. canciones por bulerías, swingende tangos, intense peteneras en dansbare sevillanas & rumbas.

JAZZUZZY
07-08-2019
Regelmatig hebben ze met succes opgetreden bij Beelden in Gees.Het combo wordt gevormd door zangeres Lammy van Urk, pianist Mark Hidding, bassist Dick van den Brink en drummer Harry Bolland. Het repertoire bestaat voornamelijk uit jazz-classics, maar ze maken ook uitstapjes naar andere stijlen, zoals blues en latin! Kijk en luister op Youtube: Summertime…. , dan weet je genoeg!

Meer informatie over Beelden in Gees vind je hier.