Kom maar op met de vorst!

Van de IJsvereniging  Goringbosch in Gees:

Nu de winter weer in aantocht is denken wij als ijsbaanbestuur natuurlijk weer aan schaatsen. De voorbereiding zijn al in volle gang en er komt ook snel weer water op de baan. Het afgelopen jaar stond in het teken van veranderingen bij ons in het clubgebouw. Zo hebben we de keuken vernieuwd en het zitgedeelte vergroot. Er is een opslagruimte bijgebouwd waar onder andere schaatsen geslepen kunnen worden en er is een nieuw toilet gekomen.

Wij verwachten dat zeker de kinderen weer op de schaats gaan dit winterseizoen. Dit kan op de minibaan (hiervoor zijn we maar enkele nachten vorst nodig) en hopelijk ook op de grote baan. Binnenkort zullen de contributiebrieven bij de leden op de mat vallen, hierbij het verzoek om uw adres gegevens te vermelden bij overschrijving zodat verwarring aan onze kant kan worden voorkomen.

Wij danken onze leden voor hun trouwe bijdrage waardoor onze vereniging kan blijven voortbestaan.  Mocht u nog geen lid zijn van de ijsvereniging dan kunt u een lidmaatschapskaart of dagkaart kopen op de ijsbaan als deze geopend is of stuur een mail naar onderstaand emailadres, dan nemen wij contact met u op. Kijk ook eens op onze facebook pagina (ijsvereniging Goringbosch) voor het laatste nieuws.

Tot ziens bij ijsvereniging Goringbosch te Gees (achter de Herbergier ingang Geeserplateau).

Namens de  penningmeester,

Jan Zwaan  Zwinderen
E-mailadres : ijsvereniginggoringbosch@gmail.com