Laatste nieuws Boek van Gees

GEES Kuieren door duizend jaar dorp. Dat is de titel van het boek over de geschiedenis van Gees. Het boek is nu bijna klaar. De leden van de Werkgroep Monumenten van de Historische Vereniging Klenckerheugte hebben voor het schrijven van het boek veel informatie verzameld: archieven onderzocht, oude kranten doorsnuffeld en interviews afgenomen met oudere bewoners van Gees.

Soms gaat het boek met grote stappen door de geschiedenis. Vaak wordt er ook even stil gestaan bij het leven en het wel en wee van voormalige dorpsbewoners. Vele dorpsbewoners hebben hun albums met oude foto’s aan de schrijvers ter beschikking gesteld.
Het boek van ongeveer 460 bladzijden – vanaf de prehistorie tot het heden – is rijk geïllustreerd met kaarten, documenten en foto’s. De presentatie zal plaatsvinden op 9 december 2023.

Schrijf je alvast in en krijg korting

Heb je belangstelling voor het boek? Dan horen de initiatiefnemers het graag. Zo weten ze hoeveel boeken ze moeten laten drukken. Voorinschrijvers betalen bovendien een gereduceerde prijs van € 30. Wil je het boek na 9 december kopen, dan betaal je € 35. Het boek is op 9 december af te halen of wordt (tegen vergoeding van de kosten) toegestuurd.
Wil je voorinschrijven? Dat kan via e-mail: boekvangees@gmail.com of via DEZE LINK