TIP nu gevestigd bij receptie Elders

Het TIP-kantoor (Toeristisch Informatie Punt) in Gees is weer geopend. De vrijwilligers staan klaar om iedereen te verwelkomen en te voorzien van alle toeristische informatie. Het TIP-kantoor is gevestigd op een centrale locatie in Gees, namelijk aan de Dorpsstraat 48 in de receptie bij Elders Recreatie & Bungalowverhuur. Dit betekent dat het gemakkelijk te vinden is voor iedereen die op zoek is naar informatie over de prachtige omgeving, lokale evenementen, bezienswaardigheden en nog veel meer.

Op dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag kun je van 10.00 – 14.00 uur in het TIP-kantoor terecht. Of je nu een lokale bewoner bent die graag meer wil weten over de omgeving, of een toerist die op zoek is naar tips en suggesties, de vrijwilligers staan voor je klaar om je te helpen.

Je kunt bij de TIP onder andere terecht voor wandel- en fietsroutes in de buurt, voor informatie over activiteiten voor het hele gezin of bijvoorbeeld over de lokale horecagelegenheden. Wat je vraag ook is, de vrijwilligers doen hun best om je te voorzien van de informatie die je nodig hebt. Dus kom gerust langs bij het TIP-kantoor aan de Dorpsstraat 48 in Gees!