Stap binnen in de wereld van …

Stap op 29 en 30 november binnen in de wereld van Gees in Wintersfeer en doe winterse inspiratie op!
Het prachtige dorp Gees, met zijn karakteristieke saksische boerderijen, is dan omgetoverd in een sfeervol verlicht winters dorp. De verlichte route leidt je langs de authentieke boerderijen, waarvan de eigenaren in veel gevallen de baanderdeuren van hun deel of schuur open stellen voor jou als bezoeker. Je kunt hier terecht voor allerlei activiteiten, zowel binnen als buiten; kunst, natuur, cultuur, muziek, proeverijen, demonstraties en verkoop van allerlei producten. De plaatselijke ondernemers en hobbyisten doen op verrassende wijze mee. Ook zijn er langs de route diverse muziekoptredens en er zijn voldoende mogelijkheden voor een hapje en drankje.

Tijdens het evenement is het dorp Gees afgesloten voor verkeer. Wel rijdt het openbaar vervoer. Huifkarren worden ingezet om bezoekers te vervoeren naar de activiteiten. Er hoeft geen entree betaald te worden en ook het parkeren is gratis. Voor mindervaliden zijn speciale plaatsen aanwezig. De verkeersregelaars wijzen je de weg naar de verschillende parkeerplaatsen.

Het programmaboekje met een plattegrond is gratis verkrijgbaar bij de ingangen van het dorp en bij de plaatselijke ondernemers.

Gees in wintersfeer is op beide dagen te bezoeken tussen 15.00 en 21.00 uur. Voor verdere informatie en het uitgebreide programma, zie de website www.geesinwintersfeer.nl en onze pagina op facebook. Kom gezellig naar Gees. Kijk, luister, proef, voel en geniet van alles wat Gees in Wintersfeer te bieden heeft. Je bent op beide dagen van harte welkom!