Paardensportvereniging

Paardensport vereniging De Klenckeruiters heeft haar thuisbasis in de manege aan de Waterveensweg te Oosterhesselen. De Landelijke Rijvereniging en Ponyclub “De Klenckeruiters” is opgericht in 1976. De vereniging telt gemiddeld ongeveer 75 leden, waarvan ± 20 ponyruiters, 20 paardruiters, 10 mencombinaties en 25 niet-rijdende leden. De eerste jaren heeft de club van verschillende locaties in Oosterhesselen gebruik gemaakt, voordat de huidige locatie aan de Waterveensweg in beeld kwam.

In 2006 is de naam van de vereniging gewijzigd in”Paardensportvereniging De Klenckeruiters” Onze vereniging  is een relatief kleine vereniging waar samenwerking, gemoedelijkheid en gedrevenheid voorop staat. Sindskort hebben we  een activeitencommissie actief die zoals we gewend zijn voor de leden diverse gezamenlijke activiteiten gaat organiseren. Zo hebben wij de afgelopen jaren diverse prominenten te gast gehad, waaronder Adelinde Cornelissen die een dressuur clinic aan onze rijdende leden heeft gegeven.

Ook zijn er voor dit nieuwe seizoen weer diverse activiteiten gepland. Uniek binnen onze vereniging is dat ieder lid d.m.v. een toegangssleutel vaak de vrije keuze heeft om op een tijdstip in de binnenbak te gaan rijden wanneer dit voor hem/haar het beste uitkomt. Deze vorm van vrijheid is een toegevoegde waarde om onafhankelijk te kunnen trainen ieder op zijn  eigen niveau.

Secretaris: A. Helms
Ermermarkeweg 12, Veenoord
Tel 0591 55 11 69 of 06 52 27 68 67
Kijk voor meer informatie op de site van de Klenckeruiters  www.klenckeruiters.nl