Voetbalvereniging VIOS

VIOS (Vooruitgang Is Ons Streven) is de in 1918 opgerichte voetbalclub van Oosterhesselen en directe omgeving. Uitgangspunt voor VIOS (O) is het plezier in voetbal. VIOS (O) is een vereniging die een club wil zijn voor iedereen, familiaal met daar aan gekoppeld de ambitie om sportief op een zo hoog mogelijk niveau te presteren.

Een kleine club als VIOS (O) kan alleen bestaan met behulp van een groot aantal vrijwilligers. Wij zijn er dan ook trots op dat elk weekend weer veel vrijwilligers zich inzetten voor de club. Daarnaast zorgt onze “groenploeg” ervoor dat het clubgebouw en het sportpark er altijd piekfijn bijliggen. De sponsorcommissie benadert potentiële sponsors en draagt daarmee bij aan een stabiele financiële basis. De VIOS Activiteiten Commissie regelt met enige regelmaat activiteiten om de binding met de club verder te verstevigen. Maar ook achter de schermen zorgen velen ervoor dat de club kan blijven bestaan en velen wekelijks plezier aan het “spelletje” kunnen beleven.

VIOS (O) heeft een senioren- en een jeugd afdeling. Bij de F en E jeugd staat de ontwikkeling van het kind centraal, daarna vindt er een verdere differentiatie plaats tussen selectie en breedte. Bij de senioren is de eerste selectie het prestatie team, momenteel komt VIOS (O) uit in de 5de klasse.

Kom gerust een keer een kijkje nemen op ons sportpark, centraal gelegen in Oosterhesselen!

Secretariaat

Anwending 16
7861BE Oosterhesselen
tel 06 253 777 22
jelmer_bos@hotmail.com

Accommodatie

Gebouw 48
Burgemeester de Kockstraat 48
7861AE Oosterhesselen
tel 0524581 996